Velkommen til ny sesong!

Formann i Fotballgruppa - Tommy Dahl - ønsker velkommen til ny sesong i Husøy og Foynland Fotball.

Velkommen til fotballsesongen 2015

Nok en sesong står for tur, og Husøy & Foynland IF fotballgruppe sine ca 280 spillere skal i aksjon på Husøy Arena.

A-laget spiller i år som i fjor i 4. divisjon, laget er godt forberedt etter treninger i vintersesongen, og er også betraktelig styrket da flere tidligere HFIF spillere som har prøvd lykken på høyere nivå har vendt nesa hjem til øyene igjen. Vi gleder oss til igjen å se disse i den grønne drakta.

Rekrutt/B-lag spiller i 6.divisjon.

Damelaget har hatt litt frafall siden fjoråret da noen vil forsøke seg på litt høyere nivå, men de sporty jentene og laglederne nekter å gi seg, de blir fremdeles å se på Arenaen, de spiller i år i 7-er serie.

Vi har to juniorlag i serie, og øvrig junioravdeling med nærmere 200 spillere skal i aksjon i 5, 7 og 9-fotball. De aller yngste født i år 2011.

Herved ønskes alle spillere, lagledere og fans lykke til med sesongen 2015.

Og publikum ønskes velkommen til praktfulle Husøy Arena. Arenaen ligger midt i kyststien, og det er kamper på baneanlegget flere dager i uken, kiosken er åpen så det er mange gode grunner til å ta turen nedom og heie på våre lokale spillere.

Vi sesJ