Seier mot Larvik Turn

A-laget tok en ny fortjent seier; 1-3 borte mot Larvik Turn

LARVIK TURN 2 – HUSØY  1-3.

Etter fadesen  mot SF 3 var gutta innstilt på revansje mot Larvik turn 2.

Vi var 18 mann som reiste ned til Larvik denne mandags ettermiddagen og alle var like tent på at denne kampen  skulle vinnes.!

Vi kommer godt i gang og tar kontrollen fra start av, skaper flere klare sjanser i løpet av de første minuttene.  Reidar får et innlegg fra Rune som  han setter på halv volley fra ca. 12 meter . Vi har da spilt ca 14 minutter. O-1 var et faktum og vi på benken kunne senke skuldrene noe…

Mens undertegnede sitter  på FB og skal oppdatere " live " i gruppa  vår , smeller det igjen.

Får ikke med meg akkurat hva som skjer  men har blir fortalt følgende;

Martin snapper opp en feilpasning fra en LT spiller og gjør alt selv , setter fart mot målet , kjører en tunnel på LT stopper  og setter ballen kontrollert til siden for keeper.  0-2 spilt ca 17 minutter.

Må nok en gang oppdatere på FB og da smeller det  igjen.  Må bare unnskylde meg her, men får heller ikke med meg dette målet-  Men det er Marius Solum som åpner  kontoen etter  assist fra Reidar…. ( Tror jeg ) 0—3 spilt 20 min.

Flere enn meg trodde vel at nå det enveiskjøring og mange  flere  mål.

Det er vi som har ballen mest og som vil mest, men dessverre uten å omsette det i flere mål.

Larvik turn får et frispark fra 17 meter rett før pause, det sneier borti muren og ballen endrer retning og går i mål, utagbart for en utspilt Håvard Skjolden som vikarierte for en  syk Zymantas.

Det står 1-3 til pause.

Vi blir enige om å fortsette 2 omgang som vi avsluttet første og bare male på. Vi har fortsatt full kontroll på kampen men uten å skape så altfor mye. Noen halvsjanser blir det , men uten uttelling.

Vi vinner fortjent 1-3 og det var en glad gjeng som dra fra Larvik denne kvelden.

Trenerteamet gir hele laget honnør , men Mats Elmer for BB tittelen i denne kampen.

Vi stilte med denne troppen ; Håvard-Elmer-Hillås-RAY- Trond –Petter F-Martin-Rune-Solum-Olav og Reidar.

Isak inn 50 min

Kristoffer Solum inn 67 min

Hansi inn 75 min

Amrit inn 80 min

Tobias inn 74 min

Tom ( Ubenyttet )

Det var en viktig seier for laget, og fint at denne kampen kom så fort etter fadesen mot SF 3.

Med samme innsats, tæl og vilje så kommer vi langt. Nå er det bare og se frem til neste kamp !

Seiler ut på sjøen……..