5-0 mot FKT2!

Det ble en overbevisende 5-0 seier mot FKT2 etter en strålende 2.omgang.

Vi spilte treningskamp mot nettopp FKT2 for et par uker siden. Resultatet da ble 3-3 i en jevnspilt kamp. Vi var naturlig nok spente før denne kampen. Etter å ha slått Larvik turn 2 1-3 på utebane , så var tiden inne for 3 poeng på arenaen…

Vi stiller mannsterke om dagen og trenerne han nesten velge og vrake av spillere, men havnet på dette laguttaket :

Zymantas- Elmer-Hillås-RAY-Endre- Martin-Olav-Solum- PetterF – Hansi og Reidar.

Subs: Erik-Isak-Amrit- Simen- Solum den yngre.

Simen inn 75 min

Kristoffer Solum inn 77 min

Erik inn  65 min

Isak inn 80 min

Amrit inn 84 min .

FKT stilte denne gangen med et bedre lag enn forrige gang vi møttes, de hadde med blant annet 3 A lags spillere og noen " gamle" kjente navn som Robin Hofer Dahl, Stian Nikodemussen og Jonas Grieg

Alt lå til rette for at dette skulle bli en bra dag på Arenaen. Den er nesten fullsatt og det er bra stemning før kampen .

Kampen starter ganske rolig og det skjer ikke så veldig mye i starten, men det er vi som har kontrollen og har ballen mest.  Det er vi som kommer til den første store sjansen etter ca.20 min.

Reidar blir spilt fri og kommer alene med keeper, litt skrått hold og ballen går på utsiden av mål. Vi kommer til flere store sjanser v Reidar , men uten at vi får hull på byllen.   FKT får en stor sjanse på slutten av omgangen  ved Hofer DAHL, men Zymantas er med på notene og avklarer denne greit.

Vi leder altså sjanse statistikken etter første omgang , men det står 0-0 til pause!

Trenerteamet gir greie beskjeder i pausen: Her er det bare å trøkke på . Med den samme innsatsen og spill, så vil målene kommer.

Og de får rett: Etter 50 minutter kommer endelig det forløsende målet. Reidar mottar en ball i bakrommet og setter fart alene mot keeper og scorer selvfølgelig- 1-0.

Kun 6 minutter senere har Reidar fått los igjen og gjør det meste selv 2-0.

Det tredje målet kommer også ved Reidar i det 72 minutt. Hatricket er komplett ! 3 mål v Reidar på 20 min.  MEN det stopper ikke der, vi forsetter og kjøre kampen  . Petter setter 4-0 i det som kanskje blir årets mål…. Skrur ballen i krysset fra ca.32 meter på en keeper som står langt ute.

Nå har Amrit kommet inn og han er spillesugen , vinner ballen på midtbanen og serverer en god Hansi med en krempasningen som han setter alene med keeper.

Kampen ebber ut i en fortjent 5-0 seier over byens nest beste menn….

Dette var en av de bedre kampene vi har spilt på eget gress på flere år , jamfør trenerteamet.

Henger med på den  !!!

All honnør til gutta som nok en gang leverer varene ! Hvor vil dette ende om dette spillet, innsatsen og gløden fortsetter… Spennende.

Nå er det Flint på Løveid i neste kamp . Det blir helt klart en av de tøffeste kampen vi kommer til å spille i år. Viktig å " lande" før denne kampen.  MEN denne karamellen skal vi suge på over helgen.

BB her var ALLE !!!

Seiler ut på sjøen………….