4-1 tap mot Flint!

Husøys mål ble scoret av Petter Furuseth. Vi gratulerer Flint med nytt klubbhus.

Etter å ha feid FKT2 av banen,trodde alle at skulle kunne i Flint kamp om poengene på Løveid.Slik gikk det dessverre ikke.  Kanskje vi var høye på pære på frohånd, IKKE vet jeg , men det var et tilbake steg fra forrige kamp.Det endte med et fortjent 1-4 TAP.Vårt mål kom ved Petter F.

Disse stilte til start ; BUTKUS-ENDRE –REIDAR ( 5 MIN )-BRONTO-RAY-PETTER F-PETTERH-HØRTHE-ELMER-SIMEN-SEBASTIAN STENBERG( DEBUTANT 16 ÅR ) ISAK-AMRIT-ERIK-HANSI.

Skriver rett og slett ikke mer om den kampen. Jo forresten, vi gratulerer Flint med nytt flott klubbhus.