Fotballskole i høstferien!

Fotballskole + keeper dag med Bugge!

Husøy Fotballskole 2015 + Keeperdag med Espen Bugge Pettersen

​Høstferien 2015 ønsker vi nok en gang velkommen til fotballskole for alle barn 6-12 år på Husøy Arena.
I tillegg vil vi ha en keeperdag (for jenter og gutter i alder 9-15 år) med Espen Bugge Pettersen der han holder i 2 økter samt gir tips og råd om det å bli en god keeper. Disse to arrangementene kan man delta på enten hver for seg eller begge to.

Jenter og gutter i alderen 6 år og eldre vil få en innholdsrik uke med fotball, lek og moro.

Vi tilstreber individuell tilpasset trening, og fokuserer på lystbetont trening og aktiviteter.

Mandag 28/9 - Fredag 2/10 åpner vi dørene daglig 08.30 og holder åpent til 15.30 (eller til siste barn har blitt hentet eller gått hjem).

mer info og påmeldingskjema finner du her : Info og påmelding