R10 tok over scoringsrekorden i Husøy!

Reidar Lindqvist passerte Bjørn Kalland på adelskalenderen.

Reidar Lindqvist har nå scoret flere mål enn Bjørn Kalland for Husøy og Foynland, og er med det klubbens mestscorende gjennom tidene. Kalland sin rekord på 299 mål sto lenge urørt før Reidar passerte han nå oktober. Reidar har scoret 302 mål på nesten halvparten så mange kamper. Han har nå spilt 155 kamper. Denne sesongen har Reidar spilt 27 kamper og scoret 36 mål. Helt siden han kom til klubben i 07/08-sesongen har han hvert år (med unntak av tiden i FKT og Flint) hatt et målsnitt på godt over 1 mål per kamp for Husøy og Foynland. De nærmeste bak Lindqvist og Kalland på listen over scorede mål er Thorleif Lauritsen med 212 mål, og Trond Kristiansen med 149 mål. Under adelskalender kan du se oppdatert liste med full oversikt over alle som har spilt og scoret for Husøy og Foynland IF.

Adelskalender - flest scoringer

Adelskalender - flest kamper