Veteran-NM 2016 Sarpsborg

Et gull og 2 sølv til Husøy. Sølvgutta lag 60 ses på bildet. Kevin Aall ble den store Husøy spilleren i helgen med 3 medaljer.

FOTO: Tom Buettner

Veteran NM 2016 ble arrangert av Sarpsborg Bordtennisklubb og Larkollen IL i Grålumhallen i Sarpsborg fredag 29.april og til søndag 1.mai. .

181 spillere var påmeldt i singleklassene, mens hele 53 lag gjorde opp om lagmedaljene.

Husøy stilte med følgende 9 spillere:

Per Erik Amundsen
Tom Buettner
Hans Terje Mysen
Tormod Løvli
Kevin Aall
Frank Martiniussen
Harald Meland
Tormod Thorstein
Besnik Kastrati

Det var 60 åringene som sørget for alle medaljene denne gangen.

Lag 60 år fikk sølv. Det ble et klart 0-3 tap i finalen mot Fokus med Pål Guttormsen i spissen. På Husøy sølvlag spilte Kevin Aall, Harald Meland, Frank Martiniussen og Tormod Thorstein.

Lag 50 år røyk ut i første runde for Sarpsborg som kom helt til finalen. Så det var et godt lag Husøy tapte 1-3 for. På 50 årslaget spilte Per Erik Amundsen, Tom Buettner og Tormod Løvli. Tormod var den som vant den ene kampen mot Sarpsborg.

Besnik Kastrati var den eneste Husøy spilleren som stilte i Single 40 klassen. Han kom i en meget tøff gruppe, men spilte veldig godt og kom på 2. plass i gruppa. Det ble kun tap mot Stig Amundsen fra Harestua. Det ble klare seire mot Kenneth Zeiffert fra Fornebu og Nasser Babri fra Sarpsborg. I sluttspillet møtte Besnik den meget gode spilleren Anders Hovden fra Laksevåg BTK som kom helt til finalen. Det ble 0-3 tap for Besnik, men i 3. sett ble det meget spennede og Anders vant til slutt 17-15. Besnik ga alt i den kampen. Imponerende innsats av Besnik.

Ingen av Husøy spillerne klarte å komme videre fra gruppespillet i 50 års klassen.

Kevin ble den store Husøy spilleren med 3 medaljer. Gull i Double 60 med Atle Irgens fra Stord BTK. Sølv i Single 60 og sølv i lag 60. Imponerende innsats. I single finalen ble det 1-3 tap mot legenden i norsk bordtennis Pål Guttormsen fra Fokus. I 4. og siste sett vant Pål 12-10 til slutt. Det ble en veldig velspilt finale.  Kevin var virkelig med i kampen, og var den eneste spilleren som tok sett mot Pål.

Siste bildet er av oppvarmingen av Besnik med Per Erik før 40 års klassen starter. Tom fikk overdommer Karl Børre Reite til å være med på bildet (dommer).

Se ellers vedlagte resultatliste.