Valset over Nesjar, 9-0!

Selv med ypperste klasse av Fair Play ble det enveiskjøring for a-laget

Husøys raderpar Stian Nikodemussen og Reidar Lindqvist gjorde som de ville i gårsdagen kamp. Reidar gav seg ikke før han scoret 6. Stian, Sindre Kibsgaard og Erik Holt med et mål hver.

Her er referat fra dagens TB.NO

Stian Nikodemussen rullet ballen inn til keeper fra krittmerket etter at Reidar Lindqvist hadde blitt felt.

Husøy - Nesjar 9-0 (4-0)

Etter to knallsterke seire fryktet Husøy den klassiske undervurderingsfella mot tabelljumboen. Etter kvarteret gikk Reidar Lindqvist overende i 16-meteren. Dommeren pekte på straffemerket til manges store overraskelse. Lindqvist ga Stian Nikodemussen beskjed om å dytte ballen inn til keeper da han mente det overhodet ikke var straffe. Nesjar-mannskapet ga Husøy og Lindqvist stående apllaus for fair play av høy klasse. Resten av kampen skulle dreie seg om Lindqvist som startet et målshow i kjent stil. Storscoreren ga seg ikke før han hadde scoret seks. Sindre Kibsgaard, Erik Holt og Nikodemussen scoret de øvrige. Best var Lindqvist og Mats Sjuve.

Tabellen!