Sambatakter mot Barkåker!

Ny seier i 6.div.

Sola skinte med full vårstyrke over Vestfold’s største naturgressbane. Tabelljumbo Barkåker skulle snu trenden og bød opp til fest med innleid DJ og dugelig koldtbord. Dessverre for vertene skulle gjestene fra Husøy både ta over miksebordet og forsyne seg grovt med snitter og fyrstekake.

Barkåker er også grønne så disse øyboerne stilte i uskyldshvitt:

Zymantas - Vebjørn, Kristian, Erik, Edvard - Rabadan, Sebastian, Simen, Endre - Amrit, Robban (C)

Benk: Thor, Idris, Halv Hvor, Joachim, Lars

Trenerteam: Espen «Al Pacino» Syversen, Geir, Arne, Erlend

Tilskuere: Willy The Kid, Møyland, J.E. Levorsen og Real Housewives of Husøy

Syver leverer nok en gang til 20 i stil i garderoben før kamp og det er en fokusert gjeng som entrer en brukbar, men uvant, gressmatte. Skryten kommer tidlig i dette referatet fordi vi er konsentrerte og gira allerede på oppvarmingen, hvor det er veldig bra trykk. Selv Amrit ser spillesugen ut.

De første 5 minuttene av kampen blir litt rotete, vi later som at det er underlaget sin skyld. Men så begynner Joga Bonito å flyte. Vi ruller opp et angrep som ender opp i boksen til Barkåker. Etter mye klabb og kebab faller kula beleilig for Endre, som takker og takler ballen i mål. 1-0. Eller 0-1. Alt ettersom.

Barkåker tror de har dårlig tid og begynner å stresse med å komme seg fremover på banen. Det er gull for Husøy 2 da det åpner seg mye rom. Og uten motstandere i nærheten, ja, det er da Amrit er best. Han mottar ball og sprer kuler i øst, vest og nord, men aldri sør. Aldri. Etterhvert får han tid til å sikte utenfor boksen og prikker en delikat kule på luggen til Endre, som elegant stusser ballen videre i gållen. Husøy har to mål, Barkåker har null. Endre trener til debuten i UFC og er i kanonform, så da er det jo bare rett og rimelig (LES: Typisk) at han tråkker over og takker for seg.

Heldigvis klarer Real Madr… Unnskyld, Husøy 2 å holde trykket oppe og dagens tredje gåll fra gjestene lar ikke vente på seg. Amrit blir spilt opp i mellomrommet og får nok en gang tid og rom. Han lirker avgårde en silkemyk stikker til Rabadan, som hür kyligt som helst triller ballen mellom bena på keeper. Gjestene tar med 0-3 inn i garderoben til pause.

Trenerteamet er fornøyde med årsbeste omgang og maner til fortsettelse.

I andre omgang holder vi koken og trykker på fra start, og får godt betalt tidlig. Joachim kaster inn i feltet, hvor ballen havner hos Lars. Han, mer eller mindre frivillig, serverer en 3-retters hos Ogann på sølvfat av en pasning til Robban, som lader musketten. Ballen bretter seg rundt vrista før den forlater foten og synger i nettmaskene i nærmeste krok. 0-4 på tavla og poengene er vel delt ut nå.

Gjestene foretar seg et par bytter og naturlig nok blir det en litt mer rotete kamp herfra og ut. Men innsatsen er fortsatt på topp og vi skaper sjanse på sjanse, selv om Barkåker slipper til i blant. De får en kontring og reduserer til 1-4. Uten at det hjelper. Simen har oppdaget at far er på tribunen og gutten vil ha ukelønna si. Han får ballen på egen halvdel og forserer oppover banen med et driv Kaka nikker anerkjennende til. Når han nærmer seg 16 meteren finner han ut at nok meter er tilbakelagt og nok Barkåker-spillere er sendt i kiosken. Høyrefoten klasker til læret, som flyr utakbart i lengste hjørnet. 1-5 og det lille håpet vertene hadde om poeng er definitivt borte.

Zymantas finner ut at han vil være med på moroa og prøver seg på et Fifa-raid. Det ender med 2-5. Like etter kommer Vebjørn alene med burvokteren til Barkåker. Han har sett på YouTube at Messi liker å chippe alene med keeper og prøver det samme. Men der Messi er Messi så er Vebjørn dessverre for Husøy Vebjørn og ballen går utenfor. Før vi runder av får vi se Idris skru tiden tilbake en mannsalder og byr backen til Barkåker på pølse i vaffel før han serverer Halv Hvor på blank kasse. Sistnevnte lader børsa, men skyter med løskrutt og bommer klokkereint på ballen. Det ryktes at det var underlaget sin feil.

Det ender 2-5, i motsetning til hva soppturen til Møyland og Nauen har fått dem til å hallusinere.

Presidenten gir «ekstra kred» til Endre, Rabadan, Robban, Simen og Lars. Men vi nevner også Kristian og Erik, som rydder opp i stort sett alt som kommer bakover. Solide begge to. Sebastian er god frem til han går av (Sliten?). Endre var BB frem til han hinket av banen, Simen BB resten av kampen, med Rabadan like etter. Amrit viste også at han kan mer enn å miste ballen.

Resten av gjengen får selvsagt også skryt for innsatsen.

Presidenten kommer tilbake med info om neste kamp, hvor vi ser frem til flere såledragninger fra Edvard.

God Jul!

Robban