5-2 mot Runar

3-5-2 gav umiddelbar suksess

HUSØY-RUNAR  5-2 ( 2-0)

Vi spilte i en ny formasjon for anledningen , noe som skulle vise seg og bli en suksess.

En 3 -5-2  oppstilling

Laget :

Sandvik – Erik-Sjue-Hillås

Petter-Sverrir-Sindre-Seb- Olav

R10- Nikko ©

Benk;  Simen –Kristian- Amprith -7 er – Arne og meg selv.

Tilskuere ; Nesten fullsatt !

Vi starter kampen med medvind og kjører fra start av. Enveiskjøring og alle lurer på når første målet skal komme. . Det tar ca 18 minutter . En meget opplagt Furuseth får  ballen på kanten, forserer det som er og legger inn til Stian som enkelt og rutinert breisider inn ballen. ( Kan hende det var er retur fra keeper… ) Uansett , tatt ut av læreboka. 1-0 !

Vi forsetter å  kjøre kampen . TIKA TAKA til  tider og sambafotball .

Det andre målet settes etter ca  40 minutter . Henrik ( som også var god i dag) skal få assist på denne.

Ett langt utspark til Sebbe som kommer i en løpeduell med en Runar stopper , løper faktisk fra han og setter ballen utagbart til siden for keeper. SYKT !

Vi tar med oss en 2-0 ledelse inn til pause i en meget underholdene omgang.

Pause praten dreier seg om å fortsette fin  spillet og male på. Her kommer det flere mål !

Som vanlig har vinden løyet til kl. 2015 og det er nesten vindstille.

Det skal være Runar som skal gå opp til 2-1 etter at en eller s god Petter Hillås , feller en Runar spiss på en " klønete" måte …. Og det blir straffe imot . 2-1 er ett faktum.

Kun noen minutter etterpå (2) får PetterF ballen på høyre kant, ca 22 meter fra mål .

Ser keeper står langt ute og curler det i venste kryss. ( En perle av en scoring ) 3-1

Og kun 2 minutter etter det som er den nok en gang Petterf som " eier" høyrekanten. !! Legger en nydelig crosser på bakerste stolpe hvor plutslig OLAVMØLLERPLASSFAGERLUNDGJERSØ dukker opp og knaller den inn på hodet.  Også tatt rett ut av lærerboka . Vakkert og rørende . 4-1.

Dette er enveiskjøring folkens !

Helt til Runar setter opp ett angrep , hvor spissen som mottar en ball står 3-4 meter offside . Kommer alene mot Sandvik og setter 4-2.

Det er noe som ikke stemmer i denne kampen, vi har putta 4 mål og R10 er faktisk ikke en av dem.

Sånn kan det jo ikke være , Reidar mottar en ball i bakrom og kommer alene med keeper. Denne gangen setter han spikeren i kista 5-2. og game –sett og match !

5-2 slutt !

I mine øyne er dette årsbeste. ! Vi spiller til tider ( stort sett hele tiden ) samba fotball og Runar er vel egentlig aldri en trussel.

De som kommer inn gjør også jobben meget bra : Simen forsetter der han slapp sist og dominerer på midtbanen etter å ha byttet med " fettern" sin Sindre som også var veldig god i dag .

Kristian kommer inn og avløser  Erik som også var meget god !

Amrith får de sist 8 for en annen som var stor i dag OLAV !

Hadde jeg hatt 14 gavekort fra peppes pizza i dag , så hadde ALLE fått !!!

Men siden jeg kun hadde ett falt den til SEB som BB !

SJUE ; Den raskeste på laget fortjener også ett ekstra klapp på skuldra.

Den raskeste stopperen i Vestfold … Kjør debatt !

Vi hadde holdt  nullen så langt i sesongen på ARENAEN . Den røyk i dag , men vi er fortsatt ubeseiret på øya. Håper det forsettsetter sånn!!!

NESTE UKE KOMMER SKOPPUM PÅ BESØK- ( Den skal filmes )

SEILER UT PÅ SJØEN…….

Hilsen ( ikke akkurat ROBBAN )