6.div: 3 på rad uten tap

2-2 i Hvittingfoss

Det ble en tung kveld mellom åkrene i tettstedet som holder bruktsalget av Volvo 240 oppe. Årets andre gresskamp ble avviklet i metropolen Hvittingfoss/Svarstad/Hof/Felleskjøpet.

Disse skulle få opp turtallet og børne ut av startblokkene:
Eirik - Isak, Erik, Kristian, Vebjørn - Lars, Endre, Sebastian, Edvard - Amrit, Robban (C)
Rånebenk: Thor, Elias, Erlend, Thien
Støtteapparat: Syver og 2 nyutdanna komikere

Willy, akkompagnert av Real Housewives of Husøy, eller "Måkeberget" som Presidenten kaller dem, ble vitne til en mer rotete affære enn Giggs' sine slektstreff. Underlaget er uvant, men av det lille som skapes i første omgang så er det Husøy Zwei som ruser motoren. Tidlig ut i omgangen kommer Eddie The Eagle (Google it) gjennom på venstre inne i boksen. I stedet for å gå rett på kassa og avslutte så velger han å vende bakover og blir meid ned av en svartkledd som prøver å ta med seg Edvard i pølsebua. Rigore. Robbanaldo gjør som han pleier fra 11 meter (og ellers på banen); Scorer uten å anstrenge seg for mye. 0-1 til våre grønnkledde helter. Ellers skjer det lite resten av omgangen. Noen halvsjanser og Endre prøver seg på et brassespark etter en fløyelsmyk pasning fra Sebbe, men det blir dessverre skivebom på ballen fra Karate Kid. Backrekka har god kontroll bakover og det lille Hvittingfoss får er vi som skaper for dem.

Pause 0-1. Syver mener vi har veldig mye mer å gå på, og det er vanskelig å argumentere i mot. Vi blir enige om å heve innsatsen et par hakk.

Dessverre slår det litt feil ut da det virker som vi blir overivrige og vil for mye når vi har ballen. Vi mister den ofte og skaper sjanser for Hvittingfoss, som eier andre omgang. De får en utligning etter et at spissen deres snapper opp et tilbakespill som Eirik ikke når først. 1-1.
Like etter kaster Husøy ballen inn i boksen. Etter litt saueflokkfotball får Robban lagt 45 ut til Endre, som treffer litt for godt og ballen sneier oversiden av metallet fra 5-6 meter. Halvsjanse. Vertene maler på og får også kranglet inn en ledelse til hjemmelaget da et skudd går via Thien og setter Eirik ut av spill i målet. 2-1 og og vi må skjerpe oss.
Endre prøver seg på nok en brasse og denne gangen har han pratet med Mr. Miyagi og treffer bedre. Men kula går rett på keeper.
Resten av kampen er en orgie av dødballer til Hvittingfoss hvor markeringen glipper støtt og stadig, men heldigvis blir det ikke mål i mot.
Heeeeeelt på tampen gjør trenerteamet en genistrek og setter Vebjørn på topp. Godt inne i Fergie-time slås det i bakrom. Vebjørn Rodahl rekker kula som spretter før keeper og header mot mål. Ballen triller utenfor, men fordi vertenes sisteskanse gruseknuser Vebjørn ned i duellen før så peker dommeren på 11 meter. Ny Rigore. Hvittingfoss er noe uenig. Etter litt krangling mellom spillerne får Robban omsider lov til å ta straffa. Keeper hiver seg til høyre, Rob van Bringelrooy triller ballen til venstre. 2-2 med siste spark på ballen.

Vi tar poeng borte etter en drittkamp og drar hjem med følelsen av at vi kan bedre pluss at det er deilig å vite at vi ødela dagen for vertene.

Backrekka får BB av Geir, vi nevner også Sebbe og Endre som jobber for flere enn seg selv. Hadde vinskole matchet engasjementet til Syver hadde vi vunnet dette. Oh, well...

Det smeller igjen allerede på Torsdag med A-laget. Stay tuned!

Real Housewives: