5-2 seier!

Stian ble BB med to deilige mål!

Kampen i dag var en stor test for oss, kom vi til å klare å holde nivå oppe fra forrige gang?
Tja, første 20 min er preget av labert tempo, mye lange baller og en dommer(!).
Skoppum skårer på en tvilsom straffe, men mål er mål. Etter målet hever vi oss noe, men det er fortsatt ikke så bra som vi ønsker. Lite sjanser til begge lag, men Husøy som det førende laget.
0-1 til pause var ikke det vi så for oss.
Pausepraten er nok en gang konstruktiv, vi blir enige om å fortsette å vri spillet, få opp balltempo og flytte beina litt raskere.
Som sagt som gjort. Vi tar kommandoen fra starten av andre omgang.
1-1 kommer etter dødball, vi vinner 1 ball, andre ball og på tredjeball setter Stian den sikkert i mål.
2-1 Reidar med frispark fra 30mtr. Keeper mister ballen og Seb er våken og setter den på forsøk nr 2. Herlig innsats!
2-2 Skoppum er heldige på en dødball..
3-2 Petter skjærer imellom to Skoppum spillere som "kniv i varm smør" og limer den i lengste hjørne. Nydelig mål.
4-2 Reidar alene med keeper! Det blir som regel mål, pent satt forbi keepern.
5-2 Stian tar et herlig løp i bakrom, demper kula på kassa og er i ferd med å gjenskape brassesparket mot Langevåg i 2003. Men blir litt hindret, så da er der bare å rulle den sikkert i mål. Klasseskåring!
Resten av kampen kontrollerer vi, uten at Skoppum skaper sjanser.

Jeg tror alle er enige om at det er gøy å være Husøyspiller om dagen. Vi spiller bra, skaper mye sjanser og viser god moral. Ønsker å dele ut skryt til de 4 bakerste (Henrik, Mats, Hillås, Erik) dere slipper Skoppum til 4 sjanser i løpet av kampen. Bra levert!
Resten av laget gjør en utmerket 2 omgang.
Stian BB med 2 deilige mål.

Nyt helgen, neste uke er det nye muligheter👍🏻.

Seiler ut på sjøen 🎼