#NFL ordnet ny seier!

Svar på tiltale! Husøy - FKT2 5-2 (4-2)

Etter et braktap sørover i fylket hvor omstendighetene kanskje spilte en større rolle enn de burde så var det ypperlig å få muligheten til å revansjere seg raskt. Solid motstand på motsatt halvdel ventet da FKT2 bød opp til dans.

Back to basic’s med en fløyelsmyk 4-4-2 og disse 11 utgjorde knottene på taktikktavla:

Henrik - Isak, Erik, Mats, Vebjørn - Furuseth, Sebbe, Sverrir, Sindre - Reidar, Stian (C)

Pauseunderholdning: Thien, Amrit, Endre, Robban, Ogann

Tilskuerantall: Utsolgt

Enkle valg, innsats og tråkke til i duellene inngår i taktikken og bekrefter en gang for alle at det er 4. Divisjon vi snakker om. Kampen rulles i gang og første stikk går dessverre til gjestene. De svinger inn en corner på første stolpe, hvor markeringen glipper, og en rødkledd får styre gjestene i ledelse. Men selv med forrige kamp i bakhodet så knekker ikke moralen til Husøy, som setter opp tempoet og viser at de også kan svinge seg i valsen. Etter litt uhøytidelig fotballtennis blir stopperen til FKT2 stresset og prøver å heade inn til egen keeper. Det går dårlig og sniken over alle sniker, Reidar, snapper opp tilbakespillet og en iskald lobb over keeper senere noterer vi 1-1 på tavla.

Gjestene er uorganiserte nå og Husøy gønner på. Furuseth har tatt sin daglige dose med ginseng og finner ut at venstrebacken til FKT2 er det mulig å løpe fra. Et par finter og mer lystgass i motoren enn i Fast & Furious-biler så er han fri på høyre. Han går hele veien selv og smekker kula i mål via lengste stolpen. 2-1, og Geir tar med seg Arne ut i buskene.

Spektakulær konsentrasjonssvikt gjør at FKT utligner omtrent umiddelbart. De svinger inn nok en corner som treffer en bemerkelsesverdig ensom FKT2-spiller, som uforstyrret får styre inn 2-2 med hodet.

Men dette er Husøy Arena og Husøy Ultras forventer, nei, krever seier på eget plastgress. Omtrent fra avspark så er Furuseth løs på høyresiden igjen. Denne gangen sender han kula på tvers i boksen og finner Stian. Han bredsider ballen med største eleganse ballen i mål. 3-2. YouTube-fotball.

Men #NFL (Nikodemussen/Furuseth/Lindqvist) er ikke ferdige for i kveld. FKT2 sliter med å finne ut hva som treffer dem og like etter så utnytter Husøy igjen at gjestene ikke finner rytmen. Sambaføttene til de grønne vinner ballen på gjestenes halvdel og er plutselig i overtall. Det er Stian som vinner ballen før han spiller igjennom til Reidar. Alene med keeper kan det bare gå èn vei; Ballen i mål, via stolpen. 4-2 og ny tur i buskene for Geir og Arne. FKT2 er farlig nære rett før pause, da de kommer igjennom og scorer, men blir vinket av for offside. Marginene vi ikke hadde mot SF3 har vi her, da den avgjørelsen i beste fall er tvilsom. Men 4-2 til pause er kulere enn 4-3.

Husøy går i garderoben til en velfortjent hvil, mens Thien viser resten av Husøy Arena hvordan en ikke skal trikse. Martin forteller også om sine erobringer på vestlandet.

Andre omgang starter som den første; Med mål. Dog denne gangen til Husøy. Ballen slås på bakerste hvor Sindre, av alle måltjuver, dukker opp og header en sprettende ballen bort i lengste hjørnet med en utsøkt teknikk. 5-2 og Amrit øyner spilletid.

Kampen dør ut rent sjansemessig etter dette, men det skal Husøy ha honnør for. Vi spiller klok fotball, tar kun kalkulerte risikoer og er bunnsolide defensivt. FKT2 har ett skudd på mål hele omgangen og der er Henrik god når han må og gjør en bra redning. Ellers er Erik bunnsolid, Isak har flere lunger enn Ji-Sung Park og raider opp og ned høyresiden. Mats er bra i duellspillet og Vebjørn ligner mer og mer på Marcelo for hver kamp han spiller (Minus afroen. Samme pigmentene). Sverrir kontrollerer midtbanen før han etterhvert gir seg. Sebbe (Visekaptein for anledningen) er Husøy’s svar på Paul Pogba (Eller er Pogba Juventus’ svar på Sebbe?) og herjer. Sindre løper til han ikke har mer å gi og #NFL er gode oppspillspunkter. I løpet av omgangen kommer Endre inn for Sverrir, Thien inn for Sindre før Ogann bestemmer seg for å drepe kampen og setter inn Robban og Amrit for Reidar og Stian, og det ebber ut i 5-2.

Et aldeles nydelig svar på SF3-kampen og vi henger fortsatt med i toppen.

Geir mener «hele laget» var BB og trekker frem Mats, som spilte med sykdom. Presidenten gir også pizza til Erik og Isak.

Ogann trekker også frem den dynamiske rapduoen Erik og Isak, og mener #NFL var aller best.

Presidenten sørget for at kampen ble filmet, så det kan hende vi får se høydepunkter så fort han lærer seg hvordan moderne teknologi fungerer. Stay tuned!

Fort Husøy Arena består! Seiler ut på sjøen…

Robban