4-0 seier mot Larvik Turn!

2xR10, Nikko og Robban på scoringslisten

Sola skinte over Husøy Arena, hjemmefortet skulle gjenreises og et surt tap i våres skulle revansjeres. Hjemmefansen fikk stifte bekjentskap med et nytt fjes i den grønne drakta. Det ga dette laget fra start, med en überfrekk taktikk som er satt opp for å få flest mulig Fantasy-poeng:

Sandvik - Hillås, Dag, Erik - Sverrir, Sebbe - Sindre, Olav, Furuseth - Nikodemussen, R10

Benk: Kristian, Halvor, Trond, Robban

Duskedamer: Geir, Arne, Syver, Erlend, Røde Vebjørn, Tom

Første omgang kan oppsummeres slik; Larvik ligger lavt og slår langt, mens Husøy står høyt og slår langt. De som spilte sentral midtbane i går har kink i nakken i dag. Joda, noen halvsjanser til hvert av lagene, og et annullert mål fra R10 hvor det var godt spill i forkant kan nevnes, men det forteller jo hvor lite som skjedde da dette kan nevnes.

Geir står og tenker at Husøy skulle hatt noen med rutine på topp. En eller to karer som har spilt litt fotball før og scoret noen mål i løpet av en lang karriere. Da kunne Husøy blitt farlige. Han filmet og laget et lite sammendrag fra første omgang: https://www.youtube.com/watch?v=Re72di5phM0

Joda, backrekka, med debutant Dag, skal selvsagt få skryt for å drepe et hvert forsøk på oppspill fra gjestene.

I pausen viser Trond nye trikseferdigheter han utvilsomt har lært av å sjonglere jobb og nybakte tvillinger. Hjemmefansen er vant til og forlanger mer underholdning enn som så og heldigvis skal siste 45 by på (Litt) mer action.

Med «Husøy er et cowboy-lag»-artikkelen som Larvik Turn serverte for et par sesonger siden friskt i minne så setter Husøy opp tempoet (Litt) i andre omgang. Kampen åpner (Litt) seg mer opp og det er mer bevegelse foran målene. Det resulterer i at Husøy kriger til seg et straffespark. Hvem som ble felt husker undertegnede ærlig talt ikke. Var sikkert Sebbe som filma. Anyways, R10 har mye frustrasjon som skal ut og det får ballen unngjelde for. Knallhardt til høyre for keeper. 1-0.

Larvik Turn syns straffespark er kult og like etter prøver de å skaffe seg et selv. De er veldig nære på å få det også, da en LT-spiller blir stoppet ulovlig og tilsynelatende innenfor 16 meteren. Pipeblåser peker først på 11 meter, men etter en dialog med sin assistent med flagget trekkes forseelsen utenfor. Husøy puster lettet ut, mens gjestene ikke er like fornøyde. Det resulterer i at en hvitkledd fra sør i fylket kjefter på seg sitt andre gule kort og må ta en tidlig dusj. Røde Vebjørn sympatiserer.

Selv om Husøy naturlig nok tar mer over så vipper kampen fortsatt. Gjestene er veldig nære da de har en avslutning som stryker stolpen og det er stillingskrig frem til det 78. minutt. Da får Furuseth ballen på høyre. Han finner R10 i boksen som, la oss si, finter ut oppasseren sin og dunker kula ned i lengste kroken. 2-0 og skuldrene kan senkes noe.

Stian observerer at det kun er kompisen som har scoret mål i dag og det gidder han ikke å høre i garderoben etter kampen. Minuttet senere er Furuseth på farten nedover høyre igjen og denne gangen ender ballen hos omtalte Stian. Kontroll over kula og ned i kroken to berøringer senere. 3-0 og Husøy har full kontroll.

Som kjent er ingen fest som en Robban-fest og han kommer inn for Sindre, som fikk seg en kraftig smell etter en hodeløs takling fra motspiller, som er heldig som slipper med gult kort.

To minutter på overtid spiller Sverrir nydelig igjennom til Robban, som kommer alene med keeper. Sånt blir det mål av. Onde tunger vil ha det til at det var selvmål, men Dubious Goals Committee har sett på saken og tilkjent Robban målet. 4-0 blir det siste som skjer og vi konkluderer med at når du møter et lag med cowboyer er det dumt å legge igjen pil og bua hjemme og bare stille opp med fjær i håret, maling i trynet og en masse gauling.

Geir deler ut skryt til alle, og nevner særlig debutant Dag og keeper Sandvik, som tok det som kom fra gjestene. Og så får Sebbe og Sindre skryt for sin utrettelig jobbing.

Som den nye tatoveringen til Presidenten sier;

SEILER UT PÅ SJØEN!!