BORDTENNIS UTSTYR OPPEVARES IGJEN I TEKNISK ROM

Nøkkelboks med kode

Til brukere av Allaktivitetshuset på Husøy!

I oktober 2015 måtte vi flytte alt bordtennis utstyr ut av Teknisk Rom p.g.a at vi ikke fikk lov av kommunen å bruke dette rommet til lagring av utstyr mer. Bordtennisen fikk derfor det lille møterommet for oppebevaring av utstyr.

Andre brukere av Allaktivitetshuset har savnet det lille møterommet og lederen for Allaktivitetshuset har derfor vært i dialog med kommunen om å få lov til å lagre bordtennis utstyr igjen i Teknisk Rom. Kommunen har nå gitt klarsignal til at det igjen kan lagres bordtennis utstyr i Teknisk Rom. Men det er kun bordtennis utstyr som man får lagre i Teknisk Rom, og det er jo bare en fordel for bordtennisen. Tidligere var det lagret stoler etc. også som var en stor ulempe for bordtennisen.

Teknisk Rom skal være låst til enhver tid. Bordtennisen har derfor satt opp en nøkkelboks med kodelås (ved siden av døra til Teknisk Rom) for oppevaring av nøkkelen til Teknisk Rom. Koden kan fås av undertegnede.

Alt bordtennis utstyr er nå flyttet til Teknisk Rom.

Husøy & Foynland Bordtennis
v/ Per Erik Amundsen