Ny sterk seier mot Flint!

Sandvik og R10 i praktslag ! Flint - Husøy 0-3

Klart for årets tøffeste bortekamp , mot selverklært divisjonsfavoritt Flint !

Flint gjorde en kjempe innsats i forkant men flyer, FB arrangement , kred for det! Og selve kampen var krydret med storskjerm og nydelig gressmatte .
 
Husøy !! Vilken oppladning , halve laget rakk såvidt oppvarmingen . Her er det barn , jobb og andre prioriteringer som gjelder ...
Kunne det gå ? Tja de første 15 minuttene så ikke bra ut med grønne øyne . Flint tar tak og stresser oss , men dog uten å score til tross for kjempe sjanse til Steen Hansen . Så begynner Husøy maskineriet å male . Husøy spiller tidvis ball i hatt med Flint . To i tverra , keeper som har gode redninger holder Flint inne i kampen .Men 5 min før pause sitter den endelig , vi kommer rundt på høyresiden , først en duell med R10 og keeper før Sindre tupper den i mål . 
0-1 til pause . :-)
 
Pausen blir brukt til å hente nye krefter , alle vet at Flint trener mer enn Husøy så vi var forberedt på en god dose løping i 2 omg . 
 
2 omgang starter som den første . flint med mye ball og Husøy forsvarer seg godt . Innimellom skaper de hvitkledde sjanser , men Henrik er med på notene. Så skjer det som alltid skjer når Husøy spiller , Petter runder becken sin og slår inn til R10 og MÅL . 
0-2 ett faktum ! 
 
Retsten av kampen styrer Flint , de har mye ball uten å skape så mye . De har to sjanser hvor Henrik gjør fantom redninger eller som ham beskrev selv ; helt sinnsykt ! ??
 
på slutten får Husøy frispark på hjørnet av 16 meter , Olav vil være med på leken og skyter ett godt skudd som R10 styrer på typisk inzaghi måte med tuppen og 0-3. 
 
Husøy står løpet ut og holder nullen for andre gang mot Flint i år . 
 
Oppsummert ; 
- R10 scorer forsatt mål
- Husøy er rutinerte og taktisk kloke
- ALLE gutta spiller med 💚på utsiden av drakta .
Fantastisk innsats av alle !!!!
KLASSE SLÅR ALLTID TALENT . 
 
Seiler ut på sjøen ....!!!!! 

Våre HOVEDSPONSORER;

Sosiale medier

Gi oss din GRASROT andel!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift