Husøy -TFK 4-1

130 tilskuere og god stemning på Husøy Arena igår kveld

Husøy- TFK.

STED Husøy Arena :

Tilskuere 130.

Laget ; Sandvik-Hillås- Sjuve-Dag-Erik-Sindre-Sverrir- Sebbe- Olav-Reidar-Stian

Innbyttere ; Halvor-Amrith-Furuseth.

 

I kveld var det klart for nok et lokaloppgjør !

Bydelslaget TFK fikk æren av å besøke de grønne på Norges vakreste hjemmebane . Været viste seg fra sin beste side , så alt lå til rette for en tøff batalje.

Forrige kamp mot Flint  var Husøy underdogs , denne gangen var Husøy favoritter. TFK la seg svært lavt i banen helt fra start av , her skulle ikke de mestscorende spissene i divisjonen R10 og NIKKO får herje.

Første kvarteret var ingen høydere, Husøy slår langt og TFK stanger unna det som kom.

TFK utnytter sine overganger godt, noe som resulterer i en dødball utenfor 16 meteren. Husøy følger ikke helt med og dermed sitter den i nota. 0-1

Minutter etterpå kommer gjestene på nok en overgang,  men Sandvik er våken og rydder opp.

Når 30 min er passert blir R10 spilt fri og da ender det som vanlig med mål. 1-1 ! 

Det står seg til pause.

Pausen blir brukt til å justere litt på taktikken, for nå skulle vi være litt mer direkte . Delvis for å true bakrommet som var stort, men også for å unngå brudd på midten .

I starten av 2 omgang har gjestene ett par gode overganger, etter at de vinner ballen i gunstige situasjoner på midten . Så ta vertene fullstendig over og skaper mange nesten sjanser . Petter kommer inn med ny energi og forer spissene med flere gode innlegg. Som et resultat av mer direkte spill får Husøy straffe etter 60 min. SEB blir helt klart hektet i feltet. R10 sikker som vanlig 2-1.!

10 min senere kommer dagens beholdning . Stian fikk en pasning gjennom alene med keeper og chipper ballen følsomt over keeper. Nydelig mål og 3-1 .

Etter det blir kampen litt rotete og TFK satset alt fremover . Husøy kontrer men klarer ikke utnytte de store mulighetene som byr seg. Men på overtid melder jaggu ERIK scoring og jaggu kom den ikke umiddelbart . 4-1 på retur fra keeper.

Alt i alt en godkjent kamp . Det kladder litt mot en motstander som var flinke til å stenge av rom . MEN dette Husøy laget er i ferd med å etablere seg som et topplag og forsetter å male på helt til scoringene sitter .

Ekstra skryt til R10 , Erik , Hillås, og Henrik og innbytterne Petter, Halvor og AMrtit……

DAG var også meget fornøyd med å sette gamle lagkompiser på plass …

 

Skuta er fortsatt på stå kurs og kan ikke si annet enn seiler ut på sjøen …

 

For ordens skyld legger vi med en link til Tabellen

 

 

Våre HOVEDSPONSORER;

Sosiale medier

Gi oss din GRASROT andel!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift