Sterk seier borte mot Nesjar!

Husøygutta reiste hjem med 0-2 seier og 3 nye poeng. Unggutta markerte seg i denne kampen. Tobias dagens grønne mens Edward Wallem sin A-lags debut

SEILTUREN FORTSETTER!

Bortekamp mot Nesjar er i utgangspunktet alltid en tøff nøtt å knekke.

Tidlig kampstart , naturgress og et duellsterkt hjemmelag med flere seiere etter sommerferien.  Forfallene strømmet på for vår del , men det er godt å se vi har god bredde i stallen. Med dette som utgangspunkt ble det noen endringer på laget, hvor nye fjes fikk muligheten til å seile med de store gutta .

Kampplan fra start ; Slå langt i bakrom og løpe mer enn Nesjar , og som sagt så gjort .

Vi følger planen og skaper flere store sjanser.  Nesjar klarerer 3 (!) ganger på strek , vi skaper også flere nesten sjanser. Men i et lite uoppmerksomt øyeblikk kommer en Nesjar spiller alene med keeper og Hillås  er litt tøff… i duellen . Resultatet er rødt kort og straffe i mot, noe strengt men ikke noe vi kan få gjort noe med . Straffen derimot redder Henrik på suverent vis. Ligger nede og spreller lenge før straffen går, herlig !

Vi står i mot litt press de siste 5 av omgangen og går til pause med 0-0

Pausen blir brukt til noen justeringer . Dette var en kamp alle var enige om at vi IKKE skulle tape !!

Nesjar tar umiddelbart tak i kampen etter pause . Har mye ball uten å skape sjanser. Husøy virker komfortable med kampbildet. Kjører kontring hver gang muligheten byr seg . Etter ca 15.min av andre omgang vinner Tobias ballen høyt i banen og forserer forbi ett par Nesjar spillere før han sender ballen videre til R10.R10 kikker opp og ser Nikko på bakerste stolpe . Serven er perfekt og Nikko kopierer van Bastens legendariske goal fra EM I 88  og leverer en volley av ypperste klasse 0-1 til Husøy.

Etter det kommer Husøy mer og mer inn i kampen . Vi får flere gode kontringsmuligheter men mangler presisjon til å avgjøre kampen . 5 min før slutt vinner Tobias ballen nok en gang i gunstig posisjon. R10 er på en av sine mange løp denne kvelden noe Tobias ser . Når R10 får kula drar han av 3-4 Nesjar spillere før ballen smeller i stolpen , Nikko er på første returen , men er uselvisk og serverer R10 på åpen goal. 0-2 og kampen er avgjort !!

Mye ros som skal deles ut i dag vi begynner bakerst.

Henrik leverer prikkfri kamp og holder oss inne i kampen med strafferedning . Forsvars treer med Vebjørn , Dag og Erik er suverene i dag .

Midtbanen med Tobias, Sindre og Tom i spissen legger ned utallige meter . Et herlig syn.

Superduoen på topp leverer goaler som alltid , hvor mange har dem i år ?? over 40 til sammen..??

Innbytterne Amprit og Edvard ( DEBUTANT )og førstereisgutt kommer inn og leverer vingback spill på nivå med cafu og carlos i glansdagene .Opp og ned konstant .

Skal vi plukke ut dagens GRØNNE så må det bli Tobias . Håper å se deg mer denne sesongen. ( Tenk om du hadde trent regelmessig … ) Tippeligaen neste .

Nå tar vi helg på 2 plass av tabellen. Da kommer neste A kamp hvor Ørn Hortens nest beste kommer på besøk .

Vel Møtt !

Seiler ut på sjøen ……