Sparebank 1 cup / Modum søndag 29. januar 2017

Flott innsats av Husøy gutta

Husøy og Foynland IF stilte med følgende spillere:

- Tom Buettner, Mats Czartoryski Aabø, Casper Döderlein, Didrik Wiig-Andersen, Loyd Lie, Troy Lie og Frank Martiniussen.

Loyd, Troy og Frank spilte for farmer klubben Larvik.

Dette var Casper og Didrik sitt første bordtennis stevne. Tror det ble en positiv opplevelse for begge. De ser i hvert fall veldig blide ut på bildene.

Alle Husøy gutta gjorde en flott innsats denne søndagen.

Loyd vant Gutter 11 og Tom vant Herrer C.

I den ene semifinalen i Gutter 13 rekrutt ble det et klubb oppgjør mellom Loyd og Mats. Det ble en velspillende semifinale mellom 2 spillere som kjenner hverandre godt. Loyd vant klubboppgjøret og gikk til finalen hvor han møtte Susanne Fredriksen fra Eiker BTK. Det ble en spennende og velspillende finalene hvor Susanne vant til slutt 11-7 i femte og avgjørende sett. Mats var med og støttet Loyd under hele finalen. Dette er veldig hyggelig å oppleve.

Se ellers vedlagte resultatliste fra Sparebank 1 cup 2017.