Seier i årets første treningskamp!

6-0 mot den gamle storheten Larvik Turn.

Sesongen 2017 er i gang! I kveld var det duket for årets første treningskamp for de grønne.Og som alltid er det litt nervøs stemning knyttet til den. Etter en meget god 2016 sesong, hvor alle topplagene ble sendt hjem med tap fra Husøy Arena. Har vi vært litt spente på hvordan vi vil klare å utvikle oss videre. V

i har mistet noen få, men viktige spillere fra fjoråret i Stian, Mats og Henrik. Derfor er det veldig gledelig å vite at vi har fått erstattet dem med flere treningsvillige og talentfulle unggutter. Magnus Jacobsen, Lars Brede Olsen, Sander Stokke og Sebastian Raade Olsen har alle signert for Husøy, og vil bli viktige brikker inn mot årets sesong! Dette har allerede gitt utslag i meget solid treningsoppmøte, og ikke minst hevet kvaliteten på treningene våres. Det ryktes at flere unngutter kan bli signert i nærmeste fremtid!

Så tilbake til kveldens kamp mot divisjonskollega Larvik Turn. Husøy stilte nærmes fulltallige, eneste forfall var fra Endre, Hillås og Reidar. Starten av kampen åpnet forholdsvis rolig, men med Husøy som det førende laget. Første mål kommer dog etter 10 min ved Olav. Petter snurrer rundt med backen til Turn, før han serverer Olav et strøkent innlegg som settes kontant i mål. 2-0 kommer like etter ved Seb. Vi kjører en rask overgang, og Seb er noe heldig som skyter via motstander og i mål. Men godt spill i forkant! 3-0 settes inn ved en av nykommerne på laget. Sander Stokke stanger et nydelig innlegg fra Petter opp i kryss fra 5 meter'n. Nok en gang veldig mange fine kombinasjoner i forkant. Pause på 3-0. Husøy det klart beste laget, men Larvik Turn var ikke ufarlige på noen av sine gode kontringer. Hvor de blant annet har en i tverrligger. Husøy gjør noen bytter i pausen hvor Amrit og Edvard erstatter Petter og Sverrir. Det tar litt tid før det løsner for Husøy i 2.omgang. Men vi hadde satt 2 målsettinger i pause. Holde nullen og skåre på dødball. 4-0 skåres selvfølgelig på en dødball. Amrit stanger en godt slått corner fra Edvard i mål. Herlig! 5-0 er det Dag som stanger inn etter nydelig innlegg fra Edvard. Punktum og 6-0 setter Dag inn ved stolperota etter å ha snurret rundt med flere Turn spillere. Meget bra og ikke minst overraskende for trenerteamet! Med solid seier, holde nullen og flere gode prestasjoner fra mange av gutta kan vi si oss meget godt fornøyde med årets første treningskamp. Vi kunne sikkert fremhevet flere spillere i dag, men laget som helhet leverte bånnsolid så vi nøyer oss med det! Allerede om 1 uke er det klart for ny kamp mot Runar på Husøy Arena. Da får vi håpe gutta viser fortsatt progresjon. Seiler ut på sjøen!

Våre HOVEDSPONSORER;

Sosiale medier

Gi oss din GRASROT andel!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift