ÅRSMØTE I BORDTENNISEN

Årsmøte i Bordtennisgruppa ble avholdt torsdag 23. februar 2017 på Allaktivitetshuset

Det var kun Henrik Årdahl som kom i tillegg til det gamle styret. Hans Terje Mysen fra det gamle styret hadde informert om at han ble dessverre forhindret å delta på årsmøte. Hans Terje hadde informert på forhånd om følgende "Jeg tar gjerne et gjenvalg hvis det er behov for det". Det er veldig positivt med slike beskjeder. Alle ønsket å ha med Hans Terje videre.

Ny leder ble Henrik Årdahl og han overtar etter Frank Martiniussen som har vært leder i 4 år.  Vi takker Frank for innsatsen som leder. Frank blir med videre som varamedlem.

Det ble en enkel bevertning under møtet. Det ble et bra engasjement fra alle så det ble et bra og hyggelig årsmøte.

Se katogorien "STYRET"  for fullstendig oversikt over det nye styret.

Per Erik