HUSK REFLEKS!

Uke 42 - Refleksaksjon for å få bordtennis medlemmene til å bruke refleks.

Tirsdag, onsdag og torsdag i uke 42 ble deler av treningstiden i Slagenhallen brukt til refleksaksjonen "HUSK REFLEKS!".

Per Erik informerte om hvor viktig det var å bruke refleks og ha lys på sykkelen etc. Han viste også en artikkel fra Tønsbergs Blad -  "Jeg holdt på å kjøre over ham. I stupmørket og på våt vei gikk den unge mannen i mørke klær fram for å gå på bussen. Han var millimeter fra å bli drept".

Gratis refleksbånd ble delt ut til alle som var på treninga.

En stor takk til VELLE Utvikling for refleksbåndene. En stor takk også til lederen i HFIF Øyvind Dølør som tok kontakt med Velle  Utvikling slik at bordtennisen fikk gratis refleksbånd.

Vedlagt er e-post "HFIF / Trafikksikkerhet / Husk refleks!" datert 18. september 2017 som ble sendt ut til alle medlemmer med info om trafikksikkerhet.