Treningskamp HFIF - Runar 3-1

Sesongoppkjøringen er i gang for fullt, og i går kveld var det Runar som skulle måle krefter mot HFIF. Runar hevder selv å være et av topplagene i årets 4. divisjon. Det gjenstår å se.

 

Vel vel, Runar var faktisk bedre enn de var i fjor, bare det at vi var enda bedre. HFIF tar tidlig ledelsen ved Sverrir Hilmar Gunnarsson i en omgang som er ganske jevn, men uten at Runar kommer til noe som helst. HFIF er tente og aggressive og tett oppi hele tiden. Hans-Jacob Omre er nære utligning flere ganger og løper vel mer i kveld enn i hele fjor ..😆Forsvaret vårt funker meget bra og det gjør det også vanskelig for Runar , og HFIF går til pause med 1-0 ledelse og er godt fornøyd med innsatsen .

Runar utligner til 1-1 etter ca 15 min i 2 omgang på ett innlegg hvor vi glipper en markering på bakerste stolpe. Det skal dog ikke vare lenge for Amritpal Singh Nagra har kommet inn på topp og viser at han vil ha en plass på laget. Trond spiller en pasning fra backen som åpner hele forsvaret til Runar, Amrith vender bort et par forsvarere og setter ballen rolig i mål. Vakker scoring og 2-1 ett faktum.

Runar jager nå utligning , men Amrit vil ha mer. En forsvarsspiller hos Runar surrer det til og Amrith snapper ballen fra han og setter 3-1, noe som også blir sluttresultatet. Teller man sjanser så vinner HFIF også den statistikken lett, og burde hatt 2-3 mål til faktisk.

En meget bra innsats av alle som var med i dag , med den innsatsen så lover det meget godt i år. Ekstra artig at det nå er konkurranse om plassene på laget .Nå har vi ikke bare den lokale Lukaku på laget , men også en lokal Drogba som er bedre trent enn flere år 💪 vi hadde også noen debutanter med i dag ; Fredrik Aas Hellesvik - Belal Mushtaq - Kristian Pedersen og ikke minst Christian Østli som alle viser at de vil bli med å styrke laget denne sesongen .

Ny kamp neste torsdag.

Geir Levorsen

 

 

Våre HOVEDSPONSORER;

Sosiale medier

Gi oss din GRASROT andel!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift