Solid deltakelse av HFIF i Th. Martinsen Sølvcup

De to første helgene i mars gikk den tradisjonsrike sølvcupen av stabelen i Tønsberg, den 32. i rekken. Kampene foregikk i FIX Arena, samt at de yngste årsklassene spilte sine kamper i Tønsberghallen.

For mange lag markerer Sølvcupen starten på sesongen, og arrangøren meldte om stor interesse. Faktisk måtte man si nei til en del lag. Årets turnering besto av drøyt 200 jente og gutte lag fra ca 40 klubber. HFIF stilte med 6 lag fordelt på 4 årsklasser:

2012 laget spilte sin første turnering siden oppstarten i november, og imponerte med 3 seire og 10-0 i målforskjell! Det var noen svært fornøyde barn som mottok sin første medalje i HFIF trøya.

2011 laget stilte med ett lag. Laget vant en, og tapte to kamper.

2010 laget stilte med to lag. De seks kampene endte med 4 seire, en uavgjort og et tap. Spillerne var fornøyde med turneringen, og det å endelig være i gang med sesongen.

2008 laget stilte med ett lag. Laget vant 2 kamper og spilte en uavgjort, og ser ut til å være godt i rute til sesongstart.

2007 laget stilte med 2 lag, forsterket med 3 hospitanter fra 2008. Bra innsats og til tider godt spill ble kronet med 2 seire, en uavgjort og 3 tap. Helt greit gitt at det er første sesong med 7-er fotball.

 

Våre HOVEDSPONSORER;

Sosiale medier

Gi oss din GRASROT andel!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift