B-Boys seier med 3-1 mot Holmestrand

En ny fin seier i 6.divisjon

Nye drakter og innleid trenerkapasitet fra toppen av fjerde divisjon skulle sikre b laget sin andre strake seier. 0-1 til pause. Andre omgang startet med R10 i mål- Path, Dave, Erik, Eirik i forsvar- Zire(k) Jakob, Am(p)rit ogAnn på midten- Robert og Mattsson fremme. Hamer og Trym hadde søkt permisjon og var sendt hjem i pausen. En skadd Mirza, en velkledd Thien og en sent ankommet VM var beholdningen i bua vis-a-vis det nye klubbhuset. Med vannflaskene kommer også godspillet... og målene. En for kvelden lett og ledig Robert finter skudd mot kårnerflagget, ballen tar fatt på reisen mot nettmaskene via et hydrobein. 1-1. Puh. Selv om arenaen ikke akkurat koker så er det god stemning hos den grønne kontingenten. Robert går igjen på løp, er forbi og blir felt, klar straffe.......mente kveldens dommer. Zirek føler seg sikker på skåring og da blir det oftes slik. 2-1. Herlig. Forsvaret står støtt, Amrit viser vei i inderløypa på midten og Robert løper mer enn på to sesonger- sånt blir det poeng av. Et taktisk bytte på tampen, Mattsson ut og VM inn. Robert avslutter festen gjennom et ligg, 3-1. Kveldens offisielle jury mente Eirik var god, Jakob var bedre og at Robert var best. Det var visst pizzajuryen også enig i. Neste kamp er onsdag om en uke borte mot Nanset. God 17.mai!